Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Teemajuhlat: YSÄRI KOLMEKYMPPISET

 Kaupallinen yhteistyö: Hyväkakku


Hyväkakku_10

Instagramin puolella mua seuraavat tietääkin - että meillä oli hiljattain ihan huikeet bileet! Nyt on aika kertoa niistä myös tänne. Tää vuosi on tosiaan kolmekymppisten vuosi, kun molemmilla, sekä itselläni että avopuolisollani tulee 30- vuotta mittariin. Siitä ajatus sitten oikeastaan lähti, mitä jos järkkäisimme yhteiset juhlat. Tuukalla synttärit oli jo huhtikuussa, ja itselläni ne on vasta edessä päin marraskuussa. Näin pohdittiin, että vedetään päivä noin puoleen väliin ja juhlitaan vielä kun kelit on edes vähän kesäiset. Joten, juhlat olikin sitten elokuun viimeisenä lauantaina.


Mä oon aina halunnut järjestää teemabileet, ja lopulta ehdotin myös sitä Tuukalle. Pyöriteltiin erilaisia ideoita laidasta laitaan, kunnes oltiin molemmat yhtä mieltä aiheesta. Ysärinlapsia kun tässä ollaan, oli selvää ysäriteeman kantavan myös näitä bileitä! Ja aivan mahtavaa - miten kaikki vieraat heittäytyi teeman mukaan! 


Nää bileet oli ehdottomasti isoimmat, mitä meistä kumpikaan on ikinä itse järjestänyt. Toki oon ollut taustajoukoissa mukana monissakin erilaisissa kekkereissä, joten ihan upotiaa ei aihe ollut. Oltiin heti alusta yhtämieltä siitä, että meille laatu on määrää tärkeämpi kaikessa. Paikalle kutsuttiinkin siis tarkoitan valitut yksilöt, ja tarjoiluihin, juhlapaikkaa ja kaikkiin yksityiskohtiin panostettiinkin sitten vieraiden määrää enemmän. Tässä kohtaa voinkin jo kertoa, että tää oli aivan nappi valinta, ja meidän juhlat onnistui  kokonaisuudessaan täydellisesti! 

 

Hyväkakku_8 Mä tiesin heti kun juhlia alettiin suunnitella, että haluan panostaa niihin todella. Tämän myötä oli selvää, että jotain pitäisi ulkoistaa. Koska en ole aikaisemmin järjestänyt näin isoja juhlia, en ollut myöskään aikaisemmin ulkoistanut mitään. Oli kuitenkin selvää, että osa tarjoiluista tilataan ammattilaiselta. Haluttiin pitää tarjoilut näyttävänä, mutta suht simppelinä. Ja koska molemmat meistä rakastaa voileipäkakkuja ja makeita kakkuja - oli niiden suhteen päätös helppo. 

Siitä sitten alkoikin etsintä. Kenelle luottaa niin tärkeä osa tarjoiluista. Perfektionistina käänsin käytännössä koko netin ympäri. Kunnes lopulta päädyin Hyväkakun nettisivuille. Aika nopeasti olin myyty siitä, että olin löytänyt etsimäni. 

Hyväkakku toimii Tampereella, Oulussa ja Kokkolassa. Heillä on erittäin selkeät ja hyvät nettisivut, joista munkin oli helppo löytää valikoima ja todeta sen vastaavan etsimääni. Nettisivuilla on myös hyvin kerrottu kustannukset etukäteen, eli ei tarvinnut ostaa sikaa säkissä. Huomasin nimittäin kakkujen hinnoissa olevan yleisesti tosi isoja eroja, sekä varsinkin siinä, että kuinka ne ilmoitetaan. 

Erityisesti haluan nostaa Hyväkakulta heidän mielettömän keksinnön - kakkukoneen! Meillä on makeiden kakkujen suhteen Tuukan kanssa vähän erilaiset makumieltymykset. Joten me suunniteltiin molemmat omat versiot tuolla. Voisi kuvitella, että tuollainen on hyvin alkeellinen ja suuntaa antava työkalu. Mutta mitä vielä! Siellähän sai melkein jo valmiit kuvat lopputuloksesta. Toki koristelut ovat aina persoonalliset ja toiveiden mukaiset, mutta muuten. Meidän kakuista siis molemmat pyöreät makeat versiot oli suunniteltu tällä. 

Toinen mistä Hyväkakku jäi positiivisesti mieleen, niin koko prosessin helppous. Tilauksen pystyi tekemään helposti heidän nettisivuillaan, ja nouto onnistui erittäin helposti. 
  Hyväkakku_4 Hyväkakku_5 Hyväkakku_6 Meillä oli tosiaan kolme erilaista makeaa kakkua. Oon aina unelmoinut - että joskus vielä mä saan johonkin tällaisen upean numerokakun, ja nyt oli sen aika. Numerokakun lisäksi oli tosiaan kaksi kakkukoneella suunniteltua kakkua. Kombo oli täydellinen, ja kehuja sateli kaikilta. Mun lemppari oli ehdottomasti tuo keltainen, jota kutsuimmekin jo tilausvaiheessa "mielummin överit kuin vajarit" -kakuksi. Sille annettiinkin tilausvaiheessa koristeluiden suhteen vapaat kädet, ja nekin meni täysin nappiin ja teemaväreihin sopivaksi! 


Hyväkakku leipoo kaikki kakut alusta loppuun saakka itse. Sen lisäksi he valmistavat täytteet itse, käyttäen kotimaisia marjoja ja lähiraaka-aineita. Heillä on myös tosi lyhyet toimitusajat, monesti tilauksen saa jo saman viikon aikana. Nouto onnistuu helposti heidän toimipisteeltään, ja valittavissa on myös kuljetuspalvelu. Useimmat vaihtoehdot heillä on automaattisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Tästä myös todella iso plussa - nimittäin huomasin tekijää etsiessä että gluteenittomista versioista otetaan joskus jopa tuplahintaa. Mua myös jännitti tosi paljon kakkujen kuljettaminen, sekä ressasi esille laittaminen. Kuljetus boksit oli kuitenkin todella hyvät, eikä kuljetuksessa ollut pienintäkään ongelmaa. Lisäksi kakkujen mukana valmiiksi niiden alla oli tosi kestävät ja helpot alustat. Mehän nostettiin kakut pöytään niillä, koska juhlapaikalla ei ollut käyttöön sopivia tarjoilulautasia. Näin saatiin myös yhtenäinen ilme tarjoilupöytään. 

Hyväkakku_7 Makeiden kakkujen lisäksi meidän tarjoiluista löytyi myös voileipäkakut. Kuten kerroin, me molemmat suorastaan rakastetaan voileipäkakkua. Sitä vaan on nykyään enää tosi harvoin missään tarjolla. Ja jos sitä on tarjolla, nii molemmille on osunut monesti myös ei ehkä niin maistuvia yksilöitä. Odotukset olikin siis tosi korkealla - ja ne täyttyi ja jopa ylitettiin. Pöydästä löytyi lohi- ja kinkkuversiot. NIIIIN maistuvia! Melkein tässä postausta tehdessä tuli tehtyä uus tilaus tällaisesta ihan vain piristämään arkea. Haluan myös tehdä noston pyöreästä muodosta. Nimittäin kerrankin jotain vähän erilaista. 
   Hyväkakku_9   Tarjoilujen lisäksi teemabileet oli muutenkin erittäin onnistuneet. Valittiin väreiksi keltainen - pinkki ja kirkkaan vihreä. Kombo osottautuikin todella toimivaksi. Annoin väripaletin myös Hyväkakulle nähtäväksi, jotta he osasi myös kakut värittää toiveiden ja teeman mukaisesti.
            Hyväkakku_1 Kokonaisuudessaan erittäin onnistuneet juhlat joita tullaan muistelemaan vielä vuosienkin päästä ilolla ja lämmöllä. Iso kiitos siitä kuuluu myös Hyväkakulle ja heidän aivan mahtaville ja maistuville tarjoiluilleen! Jos etsit kakkutekijää Hyväkakun toimialoilta - suosittelen käsi sydämellä heitä! Meidän ja kaikkien makutuomareina toimineiden vieraiden kokemus oli ihan 6/5! Kannattaa kurkata myös heidän Instagram profiili!

1 kommentti

  1. On kyllä onnistuneet kakut ja varmasti maistuivat hyvältä! Onnea ja hyvää syksyä!
    Kepa

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥