Tykkään ite hirmu paljon lukee blogeista välipala- ja ruokavinkkejä. Ja välillä niitä on nähty täälläkin, ja niin nähdään nyttenkin. Mitään tähtitieteellistä mä en alkanu väsäilemään. Koska välipaloissa itekkin tykkään suosia niitä yksinkertaisempia versioita.
Mä tykkään erilaisista rahkoista todella paljon, mut harvemmin niitä tulee kuitenkaan itelle tehtyä. Mamman kanssa kun vielä asusteli niin se jakso niitä harva se ilta värkkäillä ja mukavasti siinä pääsi aina osingoille.
Rahkaa tehdessähän nyt vain taivas on rajana. Makuja on monia ja yhdistelmiä sitäkin useampia.
Mansikka-banaani kombo nyt vaan toimii aina. Kuvasta poiketen mun piti heittää kiivikin sinne sekaan, mutta ne maistuikin sitten paremmalta ihan erikseen...
Mitä tähän touhuun sitten tarvitaan. Purkki maustettua mansikkarahkaa, normi maitorahkaa, mansikoita ja banaania. Kuvasta poiketen mä tosiaan siis jätin kiivin poijes, mut uskosin et se sopis aika makosasti myös sekaan. Mansikat oli mulla kotimaisia pakasteversioita. Koska en oo vieläkään saanu aikaseks tuotua Ikaalisista niitä ihan itte maasta poimittuja tänne.
Mitä tähän touhuun sitten tarvitaan. Purkki maustettua mansikkarahkaa, normi maitorahkaa, mansikoita ja banaania. Kuvasta poiketen mä tosiaan siis jätin kiivin poijes, mut uskosin et se sopis aika makosasti myös sekaan. Mansikat oli mulla kotimaisia pakasteversioita. Koska en oo vieläkään saanu aikaseks tuotua Ikaalisista niitä ihan itte maasta poimittuja tänne.
1. Lusikoi rahkat kulhoon ja sekoita keskenään. Ite käytin tommosta mininuolijaa koska se nyt vaan on paras tohon hommaan.
2. Sulata mansikat. Nää olis kyllä voinu jättää inan jäisemmiksi mitä mä jätin. Sitte vaan sekaan mukaan. Toi neste toi mukavasti väriä ja makua vielä lisää.
Oi, nyt tekee mieli just tommosta ihanaa rahkaa! :) Bansku ja mansikka sopii kyllä niin hyvin yhteen! :)
VastaaPoistaRahka on kyllä yks parhaita välipalaherkkuja! :)
PoistaVoi vitsi kun toi onkin kätevä tapa! En oo jotenkin ennen tajunnut että noinkin voisi tehdä eikä heittää kaikkia aina blenderiin, missä se tuppaa tulemaan aika ohkaseksi aina ja on helppo juoda. Oon joskus kyllä sekoittanut ihan vaan rahkaa ja jotain yhtä hedelmää, mutta niitähän voikin laittaa eri rahkoja ja eri hedelmiä tai marjoja...:D.
VastaaPoistaHaha! :D Joo, ei aina tarvita blenderiä! :-)
PoistaTämä näyttää ja kuulostaa kyllä ihan minun herkulta :D Melkein samantyylistä olen tehnyt, mutta en ihan näillä aineksilla! Tämä täytyy painaa mieleen, olen nimittäin sellainen rahka-banaani-kiivi syöppö että. :D
VastaaPoistaNo tässä on sit oikeen mehevä yhdistelmä sulle! :) Mä kokeilen ens kerralla banaani-kiivi sekotusta! :)
PoistaItekin tykkään hakee inspiraatioo välipaloihin ja ruokiin blogeista, joten kiitos tästä! Näyttääpä niin hyvältä! :)
VastaaPoistaBlogeista löytyy kyllä yleensä toinen toistaan ihanampia ohjeita ja vinkkejä! :)
PoistaVoi vitsi kuulostaa hyvältä! <3 Lähdenkö heti hakemaan kaupasta ainekset? Noi Valion maustetut rahkat on jo pelkästäkiin niin hyviä että huh.. :D
VastaaPoistaLähe! Koska mäkin oon viel kipasemassa kauppaan hakemaan uuden satsin uudella yhdistelmällä :p
PoistaOi nam miten ihanan kuuloista! En olekaan pitkään aikaan syönyt rahkaa, pitänee joskus tehdäkin moista :)
VastaaPoistaRahkaa on kyllä ni helppo tehdä monissa eri mauissa että! :)
PoistaNam, näyttää niiin hyvältä!
VastaaPoistaJa maistui vielä paremmalta! :)
Poistaoi nam, tuollaiset välipalarahkat on aina yhtä hyviä! :)
VastaaPoistaNiinhän nää on! ja taivas rajana maku yhdistelmissä! :)
Poistammm.. pitääkin pistää tämän korvan taakse ja kokeilla joskus! :)
VastaaPoistaSuosittelen, helppoa ja hyvää! :)
Poista